Sunday, September 6, 2009

Jeles ngan dak forum


dalam pic ni antara membe2 Republic of 1991.kre cam orang yang terawal join forum nie (termasuk le aku kot~hehehe).time mula2 join,membe dalam puluh2 je.skarang???ha....dah ampir2 700 orang dah.hebat kan?tengok le..spe moderator die (pujik drik).wakaka.so spe2 yang 1991 leh la join ye~yang dh tua dari 18...jgan dok gatai2 daftar...ban kang!

aaaaa jelez2222....aku tak dapat pegi lagi gath kali nie~!
sebab pe aku tak leh pegi?sebab......:

  1. aku malu
  2. aku jarang la join2 camnie
  3. seyes aku malu jumpe membe2 forum laenwalaupun aku tak penah jmpe
  4. aku malu jumpe sara n efa (especially)
  5. aku kat penang (cuti sem le)
ok tu jek. tpi insyaallah nanti2 korang wat skali gi aku pegi. lagipun dgar kte faiz nak wat besa2 ujung taun nie.insyaallah.


bes la korang semalam bbuke kat MidValley.terkejut aku time sara msej gthu tengat gath.ha???die tak gthu aku pun.tpi aku tak kesah pun sbab dah banyak kali dah gath aku malu nak pegi.hahaha.....

3 comments:

NurAreefah said...

erkk.safwan sorry tak ajak..cm aku kate aku ajak dak2 yg agak2 ley join je n laki aku mmg tak ajak sgt..
sorry.tapi kalu ajak pun ko mmg tak nk join!bg harapan palsu je kang~

redbirdfe said...

haiya.

gath lagik.

uwaa~

najwa said...

ohok2~
ko malu jumpe aq ngn efa??
alasaaaaaaaannn~

ni aq nk bg pgumuman...
10hb 10 ni ktorg wt lagik..
so dgn sgale hormatnye djempot dtg k!
ngaaa~

Newer Posts Older Posts