Thursday, March 4, 2010

Kawan Baek!

pegi ja mana2..mesti ada ayat yang dia usung. 'jihad fisabilillah'

knal sapa?
tekan bawah...

tekan bawah..*cam dalam msg lak an..hehe*

dari sem satu kami knal. dia dari kos asasi manangement pegi tukar ke kos it..sbab terhanyut dengan ajakkan aku.hehe...
dengan minat yang berbeza dengan kebanyakkan mahasiswa Kuis iaitu memancing.wah,smapi aku pun terpengaruh dengan memancing skarnag nieh.Abu Garcia,jenama yang famez dalam kategori barang memancing nieh..abis smua aku thu.

dia jugak la slalu bawak,ajak aku pegi masjid time maghrib ka isyak ka.smpai kan pegi masjid time maghrib dijadikan rutin harian kami dari sem 1,2 smpai 3 skarang.Allhamdullilah.smpaikan,kadang2 aku pegi sorang2..ada ja jemaah tnya 'mana kawan sorang lagi?'.waa,tringat aku time sem 1 dlu,ada ja ceramah...mesti tak dilepaskan.mesti dia ajak join dgar gak (walaupun hati aku time tu cam terpaksa join).yalah kan,orang iman tak tinggi..camnie lah,Safwan~hehe.tapi yang pelik nya,dia yang tdo time ceramah.aku ja dgar.hahaha! bla aku kejut swuh balik,dia tak mau.haish..hahaha.

then sal study,dari sem 1 dengan 2...kami dapat result hampir2 ja.dua2 dekan...dua2 hepi...hehehe.tapi dia nie pandai arab skit lah.smpai terniat nak amik STAM skarng nieh.insyallah arap2 leh la dia wat~
malaz la aku nak crita banyak sal dia nieh...haha..biar aku ja rsa camna.standard lah,smua manusia ada kebaikan dan keburukan.tapi syukur lah, dia nie tak da masalah..kra leh wat member la.hehe...ok lah,nak p dah kuaq dah! titi~ moga2 ukhwah yang kta bina slama nie...kekal smpai bla2...insyallah!

*kalau hang dah baca, wat dono ja tau!..haha*

eh! dia tu sapa??? RAZIN.housemate aku! hehe...kay,salam!kenangan bersama time study klaz pizik!~

5 comments:

Mia-Ina said...

mencari teman sebaiknya utk dunia & akhirat...amin

Nur Areefah said...

ehemmmm

safwan said...

huhu..aah tqtq

dyanina said...

waaaaaaahhh...sahabat sejati..(",)

AFEESZ AMRAN said...

mmg nmpak r korg rapat

Newer Posts Older Posts