Thursday, February 18, 2010

Pagi yang sejuk

wawaaaaa.....

bgun2 subuh trasa cam nak bgun trus.maybe sebab efex semalam.hehee...
kalau tak, tambah2 cuti nieh...tdo balik! hehehe.

arini laen skit,member abang aku yang ke-2,hafizan dari sg buloh datang.sorang.kata dorang nak wat assignment tentang temubual,then melawat mesin di kilang radix cola.kul 9 japgi baru betolak pegi~
aku??tak ikut lah...sebab aku,abg aku sorang gi ngan mak cadang nak pegi umah tokwan aku. dekat ja ngan umah,5 minit sampai lah...hehee.
sambil2 aku post nie, aku tertengok facebook faisol, pengarah al wahida marketing (hpa).wah, RFC Bangi da ondaway dah.then sambil2 tuh, ada lak photo nieh.hehe..


Inilah antara puluhan ARAK yang ada dalam Hai-O. Amacam ?? Nak kata Hai-O ni HALAL lagi ke? Sape2 yg join tu, korg tanggung la dosanye sendiri...kalau setitik arak dah tak terima amalan selama 40 tahun...
sebotol berapa tahun pula......

Jangan ragu2...ayuh join HPA! mencari yang halal itu fardhu...
klik www.saudagarherba.com

3 comments:

einsyie♥♥انشراح said...

hpa boleh..
hpa boleh3..
:D

fawh said...

wahhh bangi da nk buat RFC??
gile kewl okehhh.

amie. said...

yeah. nk try rfc :)

Newer Posts Older Posts