Friday, November 2, 2012

Cutie-cutie!

emmm....orang tu sombong dah skrang. dah tak men blog dah. post pon jarang2 gla kan. *kata kat dri sndri*

tengah dengaq lagu muara hati ost adam hawa. kat 10 kali dah ulang. bukan apa, lagu len tak masuk angin le. haha...

bukan apa, aku terbuka ati nak post nie sejak balek aritu gi. tapi bila aku prasan..baru aku taw. aku ada satu sifat buruk.

SUKA BERTANGGUH

aaaaaaaaaaaaaaaa! tak suka tak suka tak suka!

memang aku suka bertangguh2 kerja. baru aku prasan. contoh sejak balek nie, :
1) ada kerja abg aku bagi, aku tak buat-buat...sedangkan dapat income
2) ada kerja kwan aku swuh buat, aku tak buat-buat...sedangkan lumayan dia offer
3) katil lambat kemas bila bangun tdoq, petang2 baru la kemas
4) ayah swuh cari geran keta kancil sejak minggu lepas pon aku tak cari-cari smpai tadi kna tegoq

emm~ maybe sebab suka bertangguh nie la aku gem-gem skit skarang kan? haha.


1 comments:

Amie said...

hah baru reti nak apdet blog! haha.

Newer Posts Older Posts