Saturday, April 18, 2009

Aura Mai Balik...dia mai balikk.....

hahahahaa....tah papa tajuk tu!

episod...demi episod,bak sering berganti..,sudah pun tertulis dalam sebuah skrip,skrip kehidupan..~hehe,ayat jamal abdillah tu! kalau nama dia campur ngan nma aku jd? Samal? Jawan?Salah?hoho.x kene langsung..

yea yea aura yang aku maksud kan adalah aura posting blo nie.kre mood aku datang kembali ar lepas berkebun pagi tadi.time aku tanam benih kangkung.hehe.jd,cayook saf...kau bguz,cuma kau tak usaha je! (topup smangat~).untuk post kali nie aku nak menekankan tentang pengalaman aku cuti nie.banyak da berlaku~ska suki...duka daki(eeii) aku! hahaha..

so kat cnie aku ada satu vid yang aku ska... lagu korea.agak sayu,sdikit sedey en secubit trasa pilu.hehehe..cam resipi masak2 lak.hahaha..lepas aku dgar ja lagu nie smalam,aku rasa cam banyak perkara yang terjadi tapi aku tak sedar.wow~ anyway..korang dgar ar! then,pikir balik apa yang dah jadi dalam idup korang~ tu je.



kalau tak best,komen...kalau best pun komen..hehehe.ok aku nak out,pi pc fair~da!

7 comments:

safiamira said...

wahh...at last en safwan kembali b'blogging... adakah dgn b'kebun itu bleh m'bangkitkan kembali mood anda untk b'blogging?? so, b'kebun la byk2 nnt bleh bleh post entry byk2...hahaha...

safwan said...

ye ye!! yes yes! hahaha....aah,tgk pokok kunyit tu cam muka safia ja.tu tringat nk wat blog tu.hahahah!

zeze said...

huhuh...
bgus2..
nk bce yg sterusnyer lak..:D
hehehhe...:)

NurAreefah said...

welcome back safwan!!~
aku amat merindui entry2 yg sangat berguna dari ko..
jadi, janganla menyep lagi~
*bodek jerk~

safiamira said...

haha..hampes je...mcm pokok kunyit yerk...hoho...
neway, jz call me mira...safia tu name adik sy...huhu

najwa said...

waaa!!
at last..
akhirnye ko idop blk ek saf!
haha
bgos2~

zan,gombak said...

video nie mengingatkan aku ketika berada di korea...kat sana mmg best..yg plg best budaya bekerja di sana...jarang lihat anak2 muda bermain game disana..tp mencipta robot mmg ketara...xmungkin mudah utk aku melupakannya

Newer Posts Older Posts