Tuesday, April 21, 2009

On9 Game aka Dadah Baek

kedebussshhh! dari dulu aku tahu online game nie best..tambah2 kalau spec pc bgus,interenet laju.jadi sejak abiz spm aritu aaku memang ingat nak download online game+install+daftar+main!=addicted gle nanti.sebab tu la aku cam lari2 buat keje lain sebab takut nanti sampai aku ketagih main sangat.hahaha....tapi akhirnya!!! memang gue pikirin, gue kne gak suntikan nie...aaa~

mula2 yang bagi aku try dadah on9 game nie,Oma ngan Feeq~swuh aku main game DOTA aka Warcraft III.abiz....berjam jam aku men,sampai sari je da level 5.hahaha...
main punyer main....ketagih punya ketagih,sampai plak stock dadah baru.hahaha...kali nie dari Pene aka Afnan Si Budak Klate.dio pulok ajok kawei main Gunbound ngan Wolfteam.hahaha.Aku dalam ati da kata da 'abiz aku....'.tapi game nie aku tak main gi sebab baru dowload semalam,lepas post nie nak instaall main ar.


yang lawak tuu....yang kene ketagihan nie gak,Efa ngan Nadrah aka Gegel.perempuan pun main! abez..gelap masa depan diorang.hahahaha...tak tahan seyh.

anyway...thankx ar kat Afnan,Oma,Feeq sebab bagi aku dadah baek nie sebab kalau tak aku pun tak thu nak wat pe cuti nie.da la tak keje...asyik foruming je.Oma tu bguz gle..dia la yang aja aku main Dota tu dari aku kosong sampai terer da skaarang.thankx skali g bro! kalau korang nak kenal2 ngan die,nie ym die...(oma.muhammad).hehehe...kay aku chow lu~assalammualaikum~

5 comments:

afnan said...

ini barang bek punye,lu jangan risau..
wahahaha~

amirfazwan said...

weh..
dota tu mcm mane?
agagaga
(siyes nie)

huhuhu

nabodie said...

hahhaha
ang memang...
esok aku balik jgn nak wat pasai..
aku pon nak men gak..
aku nak try influence ang tgk korean drama lak

kak said...

aku xsbq nk blk umah nk men gk
hahahhha....

+fALl fOr yA+ said...

dota nie mcm warcraft gak..
besh oh..
online 1 dunia..
hehe.. try la.. =D
download dlu warcraft III, baru leh maen dota..

Newer Posts Older Posts