Saturday, April 25, 2009

Tahniah!! Kau Berjaya Kak!

skarang pukul 3.23pagi. dalam aku tak de keje nie,so aku tringat lak janji aku kat akak aku yang fes nie.aku janji kalau dia lulus final exam,aku nak post tentang dia.so meh cni aku nak crite..korang duduk dlu ye...dgar btul2~hehehe.

fes skali aku nak crite tentang diri dia,
1)dia nie baek,lemah lembut~ then tak berkira walaupun dia tak da duit byk(hehe),dia slalu belanja aku topup time aku skolah dlu...kalau kre2 balik,rm200 ade lah~hehehe.

2)ske study22222 sgt222.....sampai aku leh kata hidup dia study+TIDO je...kalau kat rumah,kami sefamily panggil dia BUAYA,sebab slalu tdo lama then x bergerak2.hahaha.....

3)gle anti orang tangkap gmbar dia tanpa minta izin,penah aku kene kejar ngan dia sebab tangkap gmbar die time dia naek basikal.hahaha..andaa bygkan~

tu je,dalam 5 orang abg akak aku,dialah paling tak kedekut,jarang marah aku.so abg kak lain,jangan jeles! hoho.

SO!!! disini aku nak mengucapkan TAHNIAH KAK! kau dah bagi aku terharu,kau da menaikkan kebahagiaan family kita,kau da banggakan parent aku(hehe),kau dah bagi satu penghargaan besar kat family kita.....

setelah lama kau blaja...dari skolah sains,ke matrik,then usm..kau da study byak dah.memang aku salute,then skarang kau dah dia gelar..

DOCTOR NURUL SYEHA BINTI ABDULL RASID

alhamdullilah...smoga lepas nie kau tak lupa nak belanja aku.thankx skali gi sebab bagi kami sefamily hepi sangat2 dengan kejayaan kau~! amin~~~~

5 comments:

nur nina said...

amin.. lpas ni, d0akan kejayaan DR NINA

safiamira said...

hohoho...tahniah kt akak... best nye la...huhu

eju said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
say congratz 2 ur sistah!! =D

+fALl fOr yA+ said...

takpe2.. pasni Dr Safwan lak.. he3. =p

*ika* said...

hebatnye kakak anda...

Newer Posts Older Posts