Wednesday, April 22, 2009

Nad Men Senapang Tuu!

afnan : kau ada duit ke?
saf : ade
saf : nad mana?
afnan : dia pegi beli senapang jap
saf : wow,hahahaha
afnan: hahaha

nie la dialog chattin time aku,pene ngan nadrah semalam.gle ar..smpai kul 4.30 pagi kami main Wolfteam.hahahaa...yang lucu tu,nad nie main asyik mati je kene tembak.then abiz main dia pegi shop carik senapang yang bguz.perempuan beli senapang wo! tah apa yang dia beli.dia ingat ada jual kerongsang kot dalam game nie.hahaha....

banyak perkara aku nak buat malam nie tak jadi sebab gara2 si dadah durjana nie.wakakaka.antaranya~

1. keja taip ayah
2. copy cd
3. kemas katil
4. tengok diari af

pastu sejam kami ym bertiga dalam conference.hahahah gle x de keje kan!~adez
hukhuk.yang pakai spec ufo tu,tu lah afnan.dia ska sangat sebut 'sumbak,gapo'.aku pun kadang2 tak paham ape dia cakap.aku angguk je.hahaha...yg perempuan nie,nie la penempak ganaz,Nadrah aka Gegel~k,nak tidoq da!!

4 comments:

gegel said...

hahahaha..nad x beli pon senapang..x reti cmne..hahah sume tgk same je..adeh! hahah..debe..debe!!

NurAreefah said...

cit!!~ tak ajakkkk~

afnan said...

tajok pon biso dowh...
hahaha

eju said...

3. kemas katil

rajinnye anak dara

Newer Posts Older Posts