Tuesday, August 25, 2009

laptopku..aku sayang kamo..

hehe...tajuk tah papa.hahahaa...

papapun,aku kat umah tak tau nak wat pa.kalau kat kuis ada la keja...banyak aktiviti.sampai tak sedar da petang,da senja...pastu malam.so keja aku kat umah nie,on9 je lah...hoho.hajat aku untuk format laptop ke window 7 masih lagi tak kesampaian...sebab download pun lama. 3gb saiz file dia.kra dalam sehari la baru siap download.huu.


napa aku pakai keybod external dalam pic nie? yang aku nak crita arini bukan tentang download.tapi tentang keyboard laptop aku nie.sejak beli aku sayaaaaang sangat nak taip.sebab bla aku taip ja,dia cam nampak cop2 jari aku kat keyboard nie.hahaha...jadik aku pun beli la keyboard asing.rm16.kat it fair kat kuis ritu.tokei tu siap nak promote,dia kata 'ini keybod.....kalis...kalis...kalis air woo'.oh kalis air...aku ingat dia nak nyanyi 'kalis rindu-elyana' tu.hahaha..(lawak kul 3 pagi tah papa).hehe.pastu nampak tak cleaning spray tu(yang btol biru tu)? tu la...aku punyalah take care kat laptop aku nie.sebelum pakai ja...CUCI! lepaih pakai ja...CUCI+LAP.haha..biasalah lah,tak penah2 ada laptop.kre perak ar skit.huhuu...

papapun...aku nasihat~!! spe yang ada laptop...sayanglah dia sebagai mana korang menyayangi AKU.hehehe...

2 comments:

F a r i z z a i d I said...

aduhai.
nih yg susah.
org bli laptop tuk gna.
die risau kotor plak.
haish..

only me~ said...

adikku yg sgn comel n KELAKAR!!
akak sayang kamo!! statement takleh blah..

Newer Posts Older Posts