Wednesday, August 26, 2009

Terkenang sahabat lama..


malam nie banyak aku terkenang perkara2 silam aku...
malam nie banyak aku rasa prubahan dalam kehidupan aku dari zaman skolah dlu..
malam nie banyak mengingatkan aku tentang erti sahabat...
malam nie...aku....lapar lah! hehehe..

ayat ataih nie nampak cam aku feelin ke?tah le.tapi kesunyian pagi ramadan ke-5 nie membuatkan aku terkenang macam2..

tringat aku shabat2 lama cam Along Zulhilmi,Ameeza,Tengku..Syuhada.yang dalam pic tu lah.diorang nie la yang teman aku dari form 1 smpai form 5 la.tapi kami paling NGAM(rapat) time form 4,5 la. aku raasa kalau tanpa 5 orang dalam clas 5ST tu, sunyi dan suram suasanaya..time nie aku pun agak gemuk skit.tapi putih skit la dlu dari skrang yg agak kurus dan dah nak gelap nie kan?hahaha...

trasa ayat along yang slalu kata 'wut ever safwan~'
trpintas ayat syuhada yg slalu memekik 'pi kat hang la...kaco la safwan nie! '
terbujur kata2 tengku yang asyik panaz.. 'eeeiiihh..safwan,hang la!'
terbuai ayat permulaan ameeza 'weiihhh...safwan..'

dorang nie cakap memang kasar kalau kat dalam klas.tapi kalau bla kami 5 borak2...ok ja.baek ja.santai la katakan.alhamdullilah..aku masih berhubung ngan dorang lagi walaupun da hampir setengah tahun terpisah.tambah2 si along tu,dia slalu gak kol2 aku.

biasalah...kawan tak kekal lama bak kata pepatah Albert Einstien (yeke??aku reka je..haha!)
tapi aku hargai persahabatan kami...korang dah dewasakan aku!!! insyaallah aku akan wat gath geng kta......aku rindu kawan2 lama akuuuuuuuuuuuuu...

2 comments:

WaNieY said...

teringat gak kawan2 skolah rendah yg dah tgl 10 thn lalu, kawan2 skolah menengah 5 thn lalu.. huhu.. trasa diri ini tua... (muda lagik k..)

only me~ said...

tu laa...
aku nak balik adik aku yg dlu..putih+handsome+gemuk skit
hahaha
ni dah hodoh!!

Newer Posts Older Posts