Wednesday, February 25, 2009

Budi tiga kawanku!!

fez skali kat areefah!
aku trimaz kat dia bukan saja2 tapi sebab dia dah tolong aku mengsettingkan bahagian ruang comment aku dalam blog nie.sebab ramai orang nak comment tapi tak leyh sebelum nie..thankx skali lagi ye~skarang korang da leh koment.jadi lepaz nie jangan ngada2! pegi koment ye! hehe~

aku pun da ngantuk nie....sejak kebelakangan nie,aku asyik tdo awal je.tah napa~

second,kat amir....sebab dia ajar cara2 nak lajukan internet dengan ubah proxy.aku da try dalam smua senarai dia bagi.yang paling laju aku dapat server dari saudi arabia.truz aku cadang nak sambung downloading torrent aku sebelum aku tdo nanti.thank ye~(aku cari pic ko,xde le)

then laz skali kat Fa...aku pun tak thu nama dia pe.fatimah ke fahmi ke farid ke.tapi dia perempuan lah.hahahaha...dia nie rajin baca novel! dia la bagi aku semangat nk baca novel nie.korang kalau nak sembang novel,cari la dia...dari A smpai Z,smua novel dia thu.aku ska prangai dia yang slalu pegang buku tu..

petang tadi aku pegi kedai buku.niat nak beli novel yang Fa kata bez tuh, Warkah Cinta Berbau Syurga.ramai orang kata bez,tapi xde! aduh,stress aku~ laz2 aku beli gak satu novel kisah islam..Abu Bakar-Sahabat Sejati.skarang aku da ada 3 novel karya Abdul Latip nie.harap2 dapat la aku beli smua koleksi novel islam dia..insyaallah!

10 comments:

amely M said...

cam best lah pulak novel tuh . saye gile novel jugak nih . english , BM ! adoiyy . nk bli jgak . :)

j a e i n said...

yey! boleh...
haha.
aku plak yg excited.

lifeofagirlnamedfa said...

terharu terharu.
xdela aku tahu A - Z novel2 pe sme.
aishh dak saf nih.
saba je.
ngee~

InsyAllah nnti jmpe la novel y aku citer tu. doa jep.

NurAreefah said...

takleh ke letak picca laen?lol..
hades..huhu..
ko ni buat malu aku la..ngeh3x..

btw, kasih mu diterima~

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said...

mmm...cmne ko ljukn internet pki proxy 2...ajar ak sket...nih ym ak...
kisasian_tjn@yahoo.com.my

sempoi je said...

fuiyo! ajar i cmne nk lajukn gune proxy tu...

haha nt suke i asek tukar proxy je

.:.nurhidayah.:. said...

salam

nak tanya.
cam ner nak setkan komen coz ade sorg kawan saya blog die pun x leh org beri komen.

share cket.

A. Ubaidillah Alias said...

Jangan putus asa, cuba cari lagi. Kalau tak ada...sms kat penulisnya sendiri... 0199884869. Abang Ubai akan poskan kepada saudara.

Itupun kalau sudah puas mencari. Cuba cari di MPH atau Popular Bookstore.

- Penulis Warkah Cinta -

nabodie said...

wow bestny ustaz pon bagi komen kat ang pan...aku dulu ada ja org tanya nak bli ka tak, tp aku terlambat nak order...tak tau lak ang nak buku tu...huhuhu

auni izzati said...

loh.aku igt afiqah. rupenye kembar beliau areefah. aiyak aiyak

tag : blog walking

Newer Posts Older Posts