Monday, January 11, 2010

P5-906-A

wa...! nie no ekoq.....spotttt 3DDDDDD.hahahah

tak lah,nie no umah apartment aku leeee.yang hampa dok salin tu pasaipa.hahaha.P5 tu makna dia parcel 5.906 lak,tingkat sembilan no 6.A lah type.kre paling lawa lah.sem 2 nieh disinilah aku tinggal untuk berteduh,untuk cari ilmu duniawi,ilmu agamawi (erkk ade wi gak ke?)..main,ketawa bersama kawan2,kongsi masalah dan ilmu, usrah,men game...smua disini!

time ari las sem 2 baru2 nieh, terpikir aku...........
'nak tinggal sini lagi ka???'
'bez ka housemate smua?ok?'
'kalau tak dpt 3.0,nak duk lagi eh?'
'tak mau ka pengalaman di umah/doom lain lak?'

tah la.aku ska umah skrang...byak sebab untuk aku ttap stay stu.tapi..20% dari kepala aku cam swuh aku dduk kat lain.aku ska dduk ctu sbab:
1)housemate smua bez2
2)housemate senang kautim
3)da sekepala...cam tak berkira kira sgt
4)barang insyaallah tak ilang,smua baek2
5)blik aku location dia ong skit..smart!
6)berumate kan zafer snang..dia relax,pastu tak byk kerenah
7) orang kata kalau slalu wat kebaikan kat bilik kta,rahmat turun..tapi klu aku da tak tinggai blik tu,mana rahmat nak trun lagi kat aku?



ha...tu lah sebabnya.wakaka...tringat lagi aku time budak2 rumah smua balik cuti dah,tinggal aku sorang ja tunggu ayah tak mai amik lagi.so 2 ari lapang tu! time mengemas umah...

macam nie lah ruang tamu setelah direnovate kan..oleh eric saf and robert asyraff.hehe..harap housemate smua ska eh ngan pembaharuan nieh...

nie lak dapur...masih banyak gi barang kami tak tambah.insyaallah awal sem nanti kta beli sma2 makanan...

hehe..bersih takkkkk?????tepuk dada tanya lah apa2...hehe.


3 comments:

amie. said...

haha
wow bersih seh
kalah umah saye
pasni eric saf tlg wat casa impian skali eh kat umah sye plak
hahaha.

نيك حافيظول said...

bagi i kan, i kasi 2 bintang aje..

Nur Areefah said...

wow!

Newer Posts Older Posts