Saturday, May 29, 2010

Aktiviti Sehari Selepas Wesak

ambuih....esok ari nakbah kan???esok ada larian amal palestin kan kat kuis??esok malam ada ceramah agama tentang palestin kan??


tapi aku ada aktiviti laen.camna nie...da plan da ngan wira ngan man.

esok nak pegi mines tengok Prince of Persia.cain kata bez.dia baru pegi malam tadi.aaaaa...nak jugak~baca lak blog athirah tadi.lagi lah nak pegi tgk! aaaaa~

thankx Caien! bagi lagu violin tuh,aku siap tertdo gi petang tadi layan lagu nih.skarang,4pagi pun tga bkak lagi...dari kul 12 tadi.kat 100 kali da kot aku ulang arini.huuu.bunyi violin nie mengimbau kenangan aku time dlu2...time kenangan indah kat kuis...family yang aku syg sgt2..

thankx jugak kat Daam! bagi lagu jepun Galneryus tuh.masuk mood lah bunyi gitar tuh.walaupun tak da orang nyanyi.hehek...dgaq pagi2 nieh aku trasa sdikit muhasabah diri.huu..rasa sedey dengan diri aku skrang.bkan teruk la~tapi cam kurang memuaskan lah objektif aku untuk permulaan sem nieh.so better aku cpat2 tajamkan kembali objektif tuh dari terlari jauh.acewah..gege.

lawak lak aku tengok blog budak klaz aku sorang nie.Cekodok Manis..eh tu athirah lain tuh.hahaha..okeh2,cekodok masin! dia dlu tak susa kot nak post blog.tapi sejak~~~hahaha.rajin bbeno.



1 comments:

Cekodok Masin said...

hahahahaa! bek hg pi tgk saf.
mmg bbaloi!
ooo! aku masin la? athirah yg 1 lg tu manis la kan? :P
tp die mmg manis pun.
sjak 2 mnjk ni aku dok asyik tserempak dgan dia ja.
hehe

Newer Posts Older Posts