Saturday, May 22, 2010

Buku baru jom!


waaa...layan la time nie.kul 4.45 pagi! sambil dgar lagu juliet the orange..
pemandangan kuis tetap memaut hati walaupu
n da hampir setaun aku kat snie...

pas aku post sal tak update lama tadi,tringin aku bkongsi sal kehidupan aku skarang.
emm..alhamdullilah,da abis pun jurusan asasi yang aku amik kat Kuis nieh.skarang da sambung da Degree Software Engineering kat sni.arap2 leh la bawak ye! susa kot~insyaallah.

walaupun result sem 3 asasi laz baru2 nie kuar agak mengecewakan aku,tapi aku redha je.aku rasa memang patut aku dapat camtu..kalau nak dibandingakan sikap dan prangai aku sem tu.tapi tak la 3 pointer kebawah~hehe.aku bersyukur je.cuma x dapat adiah dari family je lah.huhu...result yang wat aku cam rasa down skit time pendaftaran tu.sayang sgt rasa! tapi nak wt camna kan.buat cara A dapat la A.buat cara C dpat C. tak pelu nak menyeluh la safwan~ hooo.

tapi alhamdullilah la...dapat lepas asasi
dengan lancar kan.bla terkenang sal member aku yang ada tak lepas asasi,kne repeat..lagi lah aku trasa.haish..sedey lak.dlu sama2 wat assignment,sama men dota,sama pegi makan al-salam,sama2 ronda bangi pagi2,sama2 wat keja CC cik azrul,then laptop dia ilang...ayah dia beli laptop cam aku lak,laptop sama2 lagi.huhuhu...maaf la Wan(bkn nama sbnar,hehe) kalau aku tak dapat bantu hang time asasi dlu...rasa besalah pulak.huuu

-kenangan asasi it-

pastu cita sal budak2 it.hah,da berpecah smua.dari 18 jadi 5 orang ja amik software.yang lain mcam2..ada multimedia lah usuludin lah pe lah.ukhwah tu masih trasa hangat lagi.jumpa ja....cpat2 tegur..cpat2 dekatkn dri nak salam2,tanya kabar.aku bersyukur~

pastu sal sorang nieh,segan lak aku nak kontex dia skarang nieh..knal time sem 2.slalu sma2 bagi motivasikan diri.dia ada masalah,aku bagi smngat kadang2~dga cta result exam dia gempak je slalu.aku nie apa lah sangat~haish~tapi aku wat biasa jah.biarkan berlalu~

emm,tentang family pulak.serba salah aku time cek result dalam keta nak daftar masuk ijazah laz wik.walaupun result tu tak la rendah tak tinggi...ma pun ckap 'ok la tuh..bersyukur la'.ayah lak tak kata papa.abg2 pun sma,relax ja.bagi dorang ok! tapi time tu aku rasa down sgt2.malu! segan! sebab tak dapat bagi yang terbaek untuk family aku.terdiam sejenak dalam keta time tu.aku tringat azam aku time masuk kuis mula2,nak wat yang terbaek.tapi sem 3 tu aku banyak sangt main2.haish~study laz minit! maaf smuanya~insyallah sem nie aku akan wat yang terbaek~maaf lagi skali... :((

alhamdullilah,bilik kali nie laen skit da.bukan apartment A cam dlu da.mahal sgt~!
kali nie Apartment B.tapi suasana cam A! tu bez tuh~rumate tetap yang sama dari sem 2 asasi,acap aka asyraf.kami dua nie cam leh masuk la..dia paham aku,aku paham dia.dia pun tak jenis kacau2 barang,tak jenis bising2..ska lepak dalam blik ja.walaupun ada gak gaduh2 kadang2..tapi peristiwa tu kadang2 bagi aku mmbuatkan aku rapat lagi dengan dia.sama2 maaf2 kn..pastu ok balik.syukur lagi~

-bak kata shahir af8, Kebahagiaan dalam Perpisahan-





3 comments:

are-bue said...

teringat zaman belajar kat u dulu, same je.

amie. said...

;) awak2~ all the best.

Cekodok Masin said...

jap, npe pose syahir cmtu?!?!?!?!
hahahahaha!

Newer Posts Older Posts