Sunday, May 23, 2010

Cuti2 Xdek Kje


haha..tajuk tak bleh selekeh lagi???erkk!

da kat seminggu aku ngan budak2 uma nie xde kje.nak study apenye...klaz pun tak start lagi~esok lah.huuu.semalam time makan kul 3 ptg,aku
luqman acap ngan wira rsa tak tahu wat papa.abiz je mkan kami ronda2 tasik...setasik pusing sambil sembang2.memandangkan wira lak dapat hp baru E71,truz amik gambar byk2.siap wat rakaman untuk disebalik tabir kisah hantu air lak tuh.hahaha...hepi~

arini lak,pas bgun subuh..aku ngan acap da tak ngantuk sebab semalam tdo awal kul 10.30 plak~kui2.masing2 pakat dok menyanyi lapa2..huuu tru
z siap2 pegi tasik carik sesuap nasi (cam sedey je bunyi) sedangkan dua2 tak mandi lagi! (shuu).sambil mkan kami plan nak melancong kat mne2 pulau terdekat...masing2 nak ajak mak dtg sme2..lah rpatkan ukhwah (nak pulak mak aku datang dari penang tuh kan~).

pastu balik uma......rasa rajin lak~lma aku tak rasa serajin nieh.acap mula masuk tandas nak cuci mangkuk jamban tuh(aku cukup tak ska cuci2 jamban nie..huu).aku pun takkan nak tgok...je dia cucik.pegang la mop tu saf! aaaa..

time aku simbah air sebaldi kat ruang tamu tuh ngan a
cap...sambil2 tu dok usha air tu mengalir kne ke tak kat seluruh area tu,TTBA! wira muncul lari2 dari blik dia.sssshuuupp~jatuh tergolek sebijik nangka...hahaha (time tu aku tahan je,tah npa nak gelak).ye ar..wira nie cam stuntman.dia jatuh cam licin tu kan..tapi dia cam tmbah2 golek2 badan dia time tu.nampak gle truk.haha..aku pun cpat2 pgi tgok.kot2 la kang patah ke seliuh ke.haa..nasib ok~alhamdullilah.
tapi dia ckap la 'aku ok...biasa2 je'.tapi aku tengok pastu dia truz gi barink2 kat katil.KONFEM SAKIT BEB! hahaha...aduh wira2.

kenangan sem 3 ngan wira time pengambaran Green It

1 comments:

Cekodok Masin said...

haha! aku tak dpt bygkn wira jatuh cmne.
haishhh~

Newer Posts Older Posts