Saturday, May 29, 2010

Cinta di Kuis (Chapter 2)

hahaha..siap wat chapter2 gi tuh weh.haaa...


okey,aku tahu aku tak sbaguz mana...tak sebaek mana pun..jadi sal post mula2 chapter 1 tuh bkan apa,aku cuma frust ja ngan member aku sorang tuh.hahaha...

tapi kan,kalau nak cita sal member aku sorang gi nieh..Biban (nama samaran).aku ska tengok keadaan dia skarng nieh.hepi ja ari2.smangat nak pegi klaz, smart skit dah , kurus skit dah skarang. sejak ada Domo (nama samaran gak) tuh.hahaha...dia nie pulak cam aku gak kadang2 prangai dia aku tengok.tu senang nak wat kja skali tuh.harap2 ko tak de masalah la eh Ban, ko je lah aku tengok ok buat masa skarang nieh.(kalau yang baca nie tak paham tak pa lah...tentang kisah nie....aku sja nak luahkan ja dalam blog aku nieh.hahaha..).

kalau nak thu sal aku lak~aku tak la anti ka apa ka kat orang2 yang couple nieh sbnarnya.ada kebaikan gak kadang2 aku tengok.cam aku leh thu la benda yang elok dan tak elok tentang sesorang tuh bla mmber aku cta.tapi kisah pulak aku kan~hahaha.

senang cita, wat lah apa yang nak buat..janji jangan kacau orang ja.aku cukup malaz bincang hal nie dalam blog.sebab benda nie memang lumrah dah.tapi bla ada kes2(aceh,cam polis lak) yang bmasalah sekeliling aku,ha tu aku terpaksa ckap tuh...

aku bkan apa,aku rasa syang mmber+kesian lah kan...dlu mula2 kenal aku tengok ok ja.tapi sejak baru2 nieh,cam dungu ja muka..hahaha..ayat kasaq tuh.trasa?amikkk..wakaka.tak la,tapi tak bes la kan.....

3 comments:

Cekodok Masin said...

amin :D

m@s2r@~mi@ said...

mas rse cm knal je wtk2 lam cite ney hahah lalalalaalla

hmba tuhan said...

npe lak x knal watak utama, tukan jelas2 sapuan yg pgang..hahha

Newer Posts Older Posts