Sunday, November 29, 2009

Aduh,nak balik da!

assalammualaikum,salam satu malaysia.hehehe...
pengumuman2~siapa yang punya anak bilang aku,aku yang tengah mahu...(lagu cari jodoh-wali band).hehe..xdelah,pengumuman2! aku nak balik da malam niee..aaaaaa

kul 11mlm,29 November naek train dari Bukit Mertajam truz ke KL Sentral~huhuk.nasib baek abang aku nak teman balik skali..mak swuh dia teman lagipun sebab aku tak pnah naek train,die risau arh...anak bongsu katakan.hehek..then target aku untuk bulan disember nie adalah!:

sempena final exam 26 Disember (sem 2),so kne bykkan la study~
1)paham kan pyhsics sebetul2nya!
2)study gak arab yang aku slalu kte susah gaban tuh!
3)jadi lebey professional dalam hidup (cam prangai,hubungan ngan kwan2,tak lembab pegi claz!)
4)tak buang msa cam dlu~
5)truzkan amalan almathurat time asar or subuh (sbuh cam tak pnah jek)
6)sentiasa memaafkan orang yang buat salah
7)bill tak lebey cam dlu~

insyaallah.....cayok2 saf! bye2 smua!!! luv u all....(cam tak leh post da je kat kuis nnt..hehehe)

3 comments:

nurain rodze said...

syoknya !

Putra Al-Maliki said...

gud luck 4 ur exam.. all da best.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

only me~ said...

salamualaikum...(nyanyi ikut tone dalam cita ketika cinta bertasbih)..

sapa pon tak kisah ang nak balik bla...hehe
jgn jeles esk malam aku bertolak pulang~~~~
saja sronok nak nek bas byk2 kali..

Newer Posts Older Posts