Sunday, November 29, 2009

Korea vs Arab??!

hahaha...gle lawak la malam nie,aku rasa cam kat atas langit tau ark!

tadi kul 11 aku bkak ym,then nampak sorang tuuu online~nme dia a**i (bkan nme sebenar).hahahaha...pastu aku pun bagi vid utube tu kat dia..vid korea la katakan,lagu sassy girl.aku ska sangat lagu tuh...kra layan arh.

pastu time dok tenang2...feelin2...dia plak bagi vid kat aku balik.lagu pak arab mana tah! tapi aku ska lorrhhh.leh kta lagu arab feztime aku ska.abang aku yang tengah surf tepi nie pun cam diam je...tak kata papa walaupun da kat 3 kali aku ulang.kre lulus(bez) la..hahahaha~walaupun aku tak paham dua2 lagu nieh.tapi aku dapat dalami makna yang tersirat dia.aceh! bajet ko saf!



nie lagu korea tuh.ost sassy girl...



ni lagu pak arab tuh..tapi tjuk tah le..hehek~

tapi kan,dua2 lagu nie wat aku rsa tenang malam nieh! thankx amie (nma sebenar).hahaha...
pastu aku pun post la lagu nie kat kawan yang kat jordan tuh,fathi. bajet lagu arab untuk orang arab lah.hehek.

3 comments:

amie. said...

hahah
waah ade nme sye
hepi nyeee
haha

tajuk dye albi nadak lah!
pak arab mne plak
hahah

einsyie||انشراح said...

hik2..
lwk2..
macam2 la.
neway eid mubarak ye..
;)

nur said...

wooo..

minat sassy girl..

hu2

Newer Posts Older Posts