Sunday, November 22, 2009

Tahniah HPA!!


alhamdullilah.....satu lagi kejayaan HPA(Herba Penawar Alwahida)!

Radix Pizza House nie baru ja dibuka,dalam sebulan rasanya.baru petang tadi aku pegi rasa pizza tuh! wow,sedap gak.walaupun sudah ada syarikat gergasi yang membuat pizza cam Pizza Hut,Domino smua tuh...tapi aku lebey berbangga dengan Radix Pizza House nieh.bkan apa, dibina oleh umat islam kta sendiri...berani menyahut cabaran untuk bertanding dengan pizza yang sedia ada dengan membawa panji2 Islam dalam kehidupan! alhamdullilah.yalah,baru bukak kan...memang ada cacat cela skit2.tapi ok lah bagi aku..harga cam standard kat luar..
.
smpat gi bergambar ngan akak aku.die yang belanja,so pic dia kna ada la.hehehe.

smart gak kan pizza dia??tringin?datang laa..wekwek. ni pasta die

bangga aku dengan kejayaan HPA,banyak telah dibina,antaranya:
1)RFC-Radix Fried Chicken
2)ROC-Radix Oriental Cuisine
3)RCH-Radix Chicken House
4)RPH-Radix Pizza House
6)Hotel El-Zahraa
7)RSH-Radix Satay House (nak bkk dah)
8)Islamic Bookstore (byk buku2 islamic kat cnie)
9)RBH-Radix Bakery House

ayuh la kawan2! sokong! pandu perjuangan HPA untuk kearah produk halal lagi baek ini.insyaallaah.nak jadi ahli???? tak thu kat mana? www.saudagarherba.com

3 comments:

Mia-Ina said...

kak mia juga menyokong ke arah ni..wp x sesedap fast food terkenal..namun, kte yg ptt menyokong perjuangan agama...

Putra Al-Maliki said...

tahniah hpa! kami semua menyokongmu.. banyakkan lagi rangkaian di seluruh malaysia.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

einsyie||انشراح said...

nanak gak..huk3..
;(

Newer Posts Older Posts