Wednesday, November 25, 2009

Peehhh...Cunlah Streamyx!

assalammualaikum,sari berita utama...(hehehe)
satu kejadian dimana kelajuan internet streamyx yang boleh dikatakan memberansangkan telah berlaku di kediaman rumah tuan aji safwan.beliau bersama abangnya,heiry, hanya bercadang untuk sje2 check speedtest internet streamyx nya.masyaallahhh...laju tuh!

hahaha...tengok bawah nieh~ingat senang ka nak dapat kelajuan camnie,pakai broadband yang 3.6mbps pun tak dpat camnie tau~~ tadi mula2 test dapat 1.61mb,pastu aku ckap kat abg aku 'bang,tukar la exzos modem kta ngok'.hahaha..pastu abg aku pun tutp la smua connection yang berkait ngan broadband nieh.pastu laz2 ktowang run speed test.wow....aku teruja.hehehe..

untuk pengguna2 sekalian,nak test speed intenet anda??? pegi google search la 'speedtest'.pastu yg link no 1 tu lah dia.nnt2 dpt,leh la kta kongsi bersama ye...insyaallah.titi!

2 comments:

amie said...

pehhh! streamyx sye pn lajuu :P

Putra Al-Maliki said...

streamyx memang laju tp berukband jer yang x laju.. tapi mahal komain.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Newer Posts Older Posts