Wednesday, August 18, 2010

Dua Ekoq Kutu...

hah...info pagi info pagi............

dua2 ekor nie bukan nama calang2!!
at3bk & Iranian Cyber Army.

siapekah??ok2.maqi snie.nak habaq mai~~~
dua watak nie adalah hacker yeh.yang dimana kra expert lah! tabit ar sma dua nieh..knal apa itu hacker??? nieh ha pi baca dlu.. wiki2hacker

tapi yang wat aku geram nie, si at3bk nie ada kaco website forum geng aku baru2 nieh.jiwang~
apenye sebedebik nie...jahat sunggoh kam0! sehinggakan kalau nak ikut statistic kan,leh kata ari2 keja dia hack web owg woh! sila lihat dibawah :

then, pasal Iranian Cyber Army pulak~
dorang nie nak kata baek pun tah la...aku cam shadow2 gi pasal kisah dorang.tapi yang aku dapat info, dowang penah hack website Baidu.com ngan Twitter awal2 taun nie.wow,baidu tu....website search engine no.1 china~pastu twitter! agak famez bukan~

nak tengok salah satu hasil kerja dowang???nih!

smart kan??haha..aku pun takut nie! kang blog aku kna plak.hehe..kalau brani watlah ye si dua kutu.insyaallah.haha...(bajet jeh! padahal kne tul..nanges aku~).salam...

2 comments:

AthifahAmani said...

forum 91 ke?

amie. said...

erk
apa motif depa nak hack blog awak?
ahahah!

Newer Posts Older Posts