Monday, August 23, 2010

Sami Yusuf


dalam laptop aku nieh da kat bertaun dah lagu sami yusuf aku simpan.ada tiga album dalam hd aku.tapi tak penah2 aku nak layan sangat.tah brapa actually album dia.kalau tak salah memang tiga kot.latest skali "Wherever You Are".

macam biasalah aku,tak kenai skit,wiki2..haha!
sami nie lahir 1980.owh kra 30 ar umoq dia lanie kan.lahir kat tehran,iran~

then semalam,pas aku tengok video facebook yang mahmud senior aku punya kan,ada la lagu sami yusuf.owh,aku tengok kat facebook dia tau..dia cam dok promote lagu2 sami yusuf nieh.memandangkn aku nie jenis nak puas ati..(leh ar dok umah download vid2 berat)jadi aku download yang versi HD lagu2 yang 1020 HD baru aku download.haha..

antara yang aku dapat download sejak semalam kan:
1)Sami Yusuf-Healin (latest)
2)Sami Yusuf-Hear Your Call (latest)
3)Sami Yusuf-You Came To Me (aku suka!)

sebenarnya banyak gi video clip dia..tapi tak banyak yang HD.

napa tetiba layan lagu sami yusuf??emm..sebab aku da cam borink la dgaq lagu versi melayu english.nak plak rasa2 timur camtu kan.hehe~lagipun lagu2 sami yusuf nie cam tenang skit.cam lagu maher zain gak la~kra sesuai bagi orang yang nak stadi sambil2 tu dgaq lagu.

ok,kamo! anda! awk! enta enti!! nak download gak??? carik je dalam utube.nak HD amik 720 or 1020 tuh.tak mo,nak ringan2 amik jek 380.hehe...kat official website dia pun ok.clear woh~ok~tq n titi!

1 comments:

amie. said...

yay maher zain! :">

Newer Posts Older Posts