Sunday, August 15, 2010

Kisah Budak BSE

haha....kalau datang kuis,tanya pakgad..

'pacik2....budak bse kat kuis ada bpa??'.

mesti lah dia ckap 'mana nak tau'.kan2! tapi kalau pi blok ftsi?? ha..silap ar. 6 orang ja kot!

10BT03001-->Wan Muhammad Luqman bin Wan Abu Bakaq(penang sbut)
10BT03002-->Pn Athirah binti Ahmad (haha! cam nama lecturer arh!)
10BT03003-->Haji Muhammad Safwan bin Abdull Rasid (haji la sgt! )
10BT03004-->Si Genius Khusyairi bin Razman (dia yg mengaku diri dia genuis)
10BT03005-->Nicklidon Syahir Nik Azainoon (merangkap ayah dalam klaz kami)
********** --> Muhammed Jabbie (tah la no dia apa...nama ayah pun tah)

klaih aku nie kan kalau tak hadir,nampak sangat! jadi agak sukar nak blah or tak mo datang.
sbb.........aku pnah terkantoi~~pn siti nor kol aku tanya npa tak mai.ha.......tgk,sampai camtu skali~

Prangai 1! -xdtg klaih

dalam klaih nie,yang ska bla tak mo datang,aku rasa aku ngan tyrah ar.haha...slalu pakat dlu 'tyrah,hang nak pi ka klaih hafazan satgi?' dia mesti ckap 'eeh eeh ko pun tak nak ke...jom arh! '.hahhaha....camtu lah deal kami. luqman??? silap arh! dia aku rasa full kot kehadiran....smua klaih dia pi..gelabah abih pagi2 time siap.

Prangai 2! -makan skali

ha...yang bez plak,time makan...skali mendarat 55 kami.jabbie jarang lepak skali.kape pak samad da jadi cam tempat wajib.athirah plak sorang2 perem, jadi kalau jalan,mesti dia tgah.style kan bse?hahaha! (puji2 ).

Prangai 3! - masuk klaih lambat

ni bukan prangai nie rasanya...nie tabiat buruk! haha. tah la,kata ja klaih kul 3,hah..masuk 3.20,3.30.apekehe nie yop? pastu kalau lect ckap 'ok..memandangkan kul 8 kamu nak masuk klaih awal sangat,jadi klaz kul 8.30 yeh'.patutnya 8.30 lah kan?tapi.....kami.. lajak lagi...8.45 baru masuk.hahah! apa lah budak2 nie...haish (yang slalu tu aku ngan man jek..athirah awal gak)
jadi next sem jom la brubah yeh!

Prangai 4! - tak ska tiru or copy

mengikut statistic aku dan kajian makmal aku di timur,aku nampak budak2 bse kali nie kan cam tak ska tiru tau.tambah2 time labtest.smua pakat2 perah otak sendrik.tak tiru2! bguih la..aku pun suka.spa study dia dapat wat! tak? sakit jgak~
tapi bagi aku kalau tak time exam ka labtest, biarkan saja nak kopi...aku tak kisah sgt hal2 tiru nie sbnarnya.cuma agak bengkek kalau owg tiru time exam...cam penat ja rasa study kalau camtu kan (bukan utk bse sje,tapi kat smua kos la...hehe)

aku banyak lagi nak ckap nie...tapi peha aku terbakar! hahaha...laptop nie lama woh dok melekat kat ataz peha nie...kang jadi ayam percik plak satgi...kk

1 comments:

Cekodok Masin said...

hahaha!
butul2!
yg part pakat nak ponteng tu lg butul!
hahahaha!

Newer Posts Older Posts