Tuesday, October 4, 2011

My Future Plan~

semalam kul 3 camtu,aku rasa cam sunyi ja....rasa cam nak cakap ngan seseorang.jadi ada la beberapa kawan yang selected.hehe,cam bertuah sangat ja kan dapat kol dari aku :p

pastu kol fathi,dy tak angkat.

paginya tu..bgun2 subuh,fathi meseg ckap dy kerja kat kilang steelcase puchong.hmm~pastu aku barink jap,pikir masa depan~;-) sampai tetidoq~~

bangun2 kul 1,makan-makan suma...tangan nie terdetik nak usha job sedangkan baru sem 4.hihi.tak pa la kan,ada impian dlu ha.. ;-).usha2 kat Jobstreet.com tu,then pilih it-->software-->penang.
waaa...ada kat 150 peluang pekerjaan untuk intenr,software engineer,senior engineer,support lead dari kilang2 area penang aku nieh.waaa~

pastu antara yang wat aku nak usha banyak2 tu,GAJI! haha...mata duitan! :p
waa..kalau contoh,ada skill dalam ASP.net,VB.net,JAVA,PHP,SQL then experience dalam 3-5taun + bachelor.insyaAllah,4k keatas.pluz,kalau ada master...experience 5 taun keataz,insyaAllah 8k ada ja company nak amek.terutama Oracle ;-).




erm..tapi....layak ka aku?? dengan skill rendah :-( java oop ja~emm...

perlu usaha lebey dari skrang kan! cayoook! tyra caen man cen! jom majukan BSE! aaa!

1 comments:

Cik Jannah said...

hahahaha. jadi bibik aku lah ! hehe.

Newer Posts Older Posts