Thursday, September 23, 2010

bila aku sakit...

aku sakit bila tak da laptop...

aku sakit bila intenet tak dek...

aku sakit bila hp aku ilang...(tapi slalu tsorok bawah katil,bukan ilang pn..hahak!)

aku sakit bila aku nak beli barang tu tapi duet ta ckup...

aku sakit bila ta tengok laptop shari..(ta kre lah laptop spe pun! hahak)

aku sakit hati ngan korang!! (haha..tak lah..)

ok,kita dapat lihat yeh tawan2...ada 5 jenis penyakit yang akan aku akan hadapi bila tak da tuh.ish,asal da kat 20 kali aku dok ulang lagu deko2 mei nie (apple is a).owh,sbnarnya lagu nie aku slalu bukak time bgun tdoq.yii??(tiru owg tuh)npe plak saf??owh sebab tah.rasa smangat skit.haha~

ala saf....sakit2,Allah bgi ujian tuh~~thu2.sje lah kan.tapi tah.memang sifat sorang penggemar it camnie kot.aceh, bjet software engineer plak~hehe

semalam,past2 post kul 4 tuh.aku try system grub kat bios.adez..tersilap tekan.window crash! hohokkkk........camne nieh.skarang??tgah pakai penetration test OS..kekok plak rasa~nak dl window 7 baru..aaaaa makan berhari2 le nmpkny yop~

5 comments:

Nur Areefah said...

aku bukan dak it pun saket yang same X_x

safwan said...

hahahaa..spa ckap hg akan sakit yg sma.. :p

Cekodok Masin said...

hahahaa!
deko2 mei yer?
hahaa!

safwan said...

hahak....lagu kau jgk kan kodong~heheee

m@s2r@~mi@ said...

hehek saf,
mas tingt mas dmam sbb laptop mas pown skit..
saf gak yg tlg laptop mas.. alhamdulillah..
ok dh dye..
syukran jazzilan~

Newer Posts Older Posts