Monday, September 27, 2010

Ikhwan & Nafiz

yayahhh.....lawak seyh dgaq lagu raya m.nasir ft salih yaacob-pening raya.fez skali aku dgaq dalam keta semalam.pastu aku rakam lagu nie kat hp.balik na carik.hahak
ikhwan dan nafiz~
ok2..cta2.semalam pagi,time aku tdoq syok2 ttba mak kjut 'bgun dik....jom pi umah pakjang'.erk! ngantuk nya~kul 10 baru.slalu bgun kul 12.hahahak.pastu mak ckap gih 'pakjang nak swuh hang repair komputer dia..kta dia ttba jadi tulisan cina apa tah'.emm..aku pun mandi mandi siap smua.

sampai sampai ja umah pakjang,aku truz pi masuk bilik repair pc dia.pakjang aku ada 6 orang anak~tapi yang tinggal kat umah time tu 2 orang yang last.nafiz ngan ikwan.aku dengan mood ngantukny wat relax ja lah kan..fomat~

budak dua orang nie dok hingaq2 ckap 'abg fan! jom wat pacebuk....kami tak da lagi'.hahaha..lawak plak aku tengok dua adik bradik nie.baru ja darjah 3 sorang ngan dajah 1.haish...modern beno!

aku pun ckap 'nak wat apa nya..hampa dua tekan mrapu smpai lingkup pc nie ha..'.

pastu dorng ckap plak 'eh bukan kami lah...kami tekan cam biasalah'.

'kra hampa dua ta salah la nieh...haha..nak wat pezbuk??meh urut afan lu k?? lenguh blakang nie..cam na nak wat~~'.
haha! tengok,pandai kan ikhwan tangkap gmbaq~urut~

yey!
hahaha! ska ja aku tau.sorang urut jari,sorang gi karate blakang.hilang truz ngantuk aku tuh.kat setengah jam dok wat tuh.pastu aku kta nak tangkap gmbaq buh dalam pezbuk.dua2 pakat hepi lah~muka dorang masuk tenet.haha~budak budak~~

pastu aku gedik2 tnyalah 'ikhwan ada makwek tak??'

nafiz celah 'dia ada afan! *****!! (nama apa tah lupa dah )

pastu dua2 adik bradik dok gaduh cita sal makwek dorang.hahaha...aku tengok ja.

nafiz tambah lagi 'hah! ikhwan tipu...aritu dia pegang tangan ****~'.haha..btambah gelak la aku.

ikhwan muka bengang pun tambah lagi 'mana ada..adek..adek...(gagap2 skit) bukan sja2 pegang,da naizatul swuh pegang....adek pegang la'.pastu dia malu2.

hahahaa..adez..lawak plak budak2 nieh.kecik2 da pandai.aku dlu skolah ta pnah ada awek~erk! hahaha!!!!!
tekun btoi ikhwan dok lukih pic aku~siap mara gi kalau aku gerak.haha!

ikhwan siap lukih pic aku plak.haha! ta sma langsung~yang kanan batman ktanya~

3 comments:

...cintajihad... said...
This comment has been removed by the author.
w@fa_NowhEre** said...

hahhhhahha~!!! kata kt bdk y lukih gmbaq hg tuu...
"dy lukih cantik~ cuma kurang gempal sket... lw dy bwt gempal sket ag.. aku bg A ++ kt dy... (comment as ckgu seni semntara) aahhaha

safwan said...

ish...gempal2 plak! hahahaa
kang swuh lukih pic hg...bg rendah skit ye dik.hahak

Newer Posts Older Posts