Monday, October 11, 2010

Kaki Download + Kaki Makan

wakakaka....ym punya ym,download punya download,pastu makan~~apa la aku nieh.haha!

kuih kat umah yang dari ta sedap pun jadi sedap.haih.abiz smua,licin!


haha..nak download blu-ray ja kan.haish.3 ari tuh.ya ar..dengan moto aku 'i like HD!'.hehe~tapi yang MB tu juz dvdrip ja.qualiti ok,tapi ta puas! kalau HD kan,bunyi efex pun ganaz...dok tengok slow2,tuptup perang POMPANG2 bunyi kuat.hoho.

tringat gi aku 2 ari lpas tengok nightmare elm street.haha! gila penakot~nak ckap brani,ada la skit..sebab bukak speaker kuat2...tapi ready na lari la kalau takut sangat.haha~shuu2,diam2 sudah,time freddy dok kira2 tu aku da lari pi ruang tamu dah.haha...lucu2!~

one , two , three freddy comes to u...

*blushing*
-sja kepilkan nieh.haha! sticky note untuk masa depan...yuhuu~InsyaAllah^^

7 comments:

Raja Fiqri said...

fuh.. Kaki sedut.. Warez ke torent.? Hehe.. Jangan layan rapidshare dah la.. Wat sakit ati je..

m@s2r@~mi@ said...

saf, nk cite air bender huhuu

safwan said...

mas,leh aje.ti saf bg~piz!

raja,torrent.warez kbyakkanny rapidshare.but it is better 4 who wan that file urgently kan,rapidshare is more proper to u use~pluz,torrent plak untuk selamat dari tdsconnect kan.

sha :) said...

na download ni kene byr ke?
pning ak

Sha said...

wah saf giler.. byk tu..
piranha tu out lah..
sgt2 mmalukn utkk dtonton..

safwan said...

shalina: owh tak la.torrent free! sharing is caring~

shaayu: hahak..tu arh.ta thu lak piranha tu cam censored2.huhu..

Sha said...

2 r psal.. la ni ayu da tgk da cita 3 yg last 2.. syonok ouh bender n dragon~~

Newer Posts Older Posts