Monday, October 18, 2010

Demam Headpones


          
                                                      VS


lalalala~dua2 aku nak! dua2 sakit! sakit?? mahal ar.hahahaha~~

aku berhasrat na beli.jadi bila aku ckap berhasrat tu kira na lah kan~tunggu masa,tunggu ckup poket,tengok keadaan molek,insyaAllah.

yang si Dr.Dre tu kat Malaysia cukup susa aku carik.ada kat kat MidV.tapi tah.sebab aku da try usha na beli on9 pun post ke Malaysia xdek. Ebay Malaysia leh....orang jual tu kat KL ja.baek aku beli by hand kan,lagi selamat~dalam RM 7rat

yang si SteelSeries plak,belambak kat Lowyat (da usha banyak kali da...).tapi cam biasalah.harga putput.haha~dalam RM398,

kelebihan konfem2 dr dre.leh pakai sambil jog,ta jatuh punyeee~~anti calar.pastu anti microbial.aah kot.cam kasut coki2 tu la.erk! croc tu ha~hehe.cuma steel nie berpatutan dan ekonomi la skit kan dengan spec2 dua tuh..

hmmm...malaz la ckap banyak.bak kata akak nad aku 'pegang dlu~~~'.haha...titi!

3 comments:

amirfazwan said...

headphone?
knape steelseries?
komen skit..
curious(cambest je mende tu)..
hoho

safwan said...

owh.haha..

sbb steelseries nie sma performance dngan Razer.cuma stell nie nmpk lebey smart dan bergaya.hehe~razerny mic ta leh hide.tapi SS leh.camtu lah~

rating 5/5 bro~beli ti gthu k! hehe

amie. said...

peh dr dre terbaik! ^_^

singgah, tak banyak yang berubah :)

Newer Posts Older Posts